четвер, 16 лютого 2023 19:19

Уряд призначив нових заступників міністра МВС

Уряд призначив нових заступників міністра МВС
В МВС призначили п'ятьох заступників та державного секретаря. Фото: МВС

Уряд призначив п'ятьох заступників міністра внутрішніх справ та державного секретаря МВС.

Державним секретарем стала Інна Ящук. Вона відповідає за організацію роботи апарату міністерства, координує роботу закладів освіти системи МВС і системи охорони здоров'я та реабілітації, повідомляє портал Міністерства внутрішніх справ.

Заступниками стали:

Богдан Драп'ятий, який буде відповідати за взаємодію з Верховною Радою та парламентськими комітетами й координуватиме роботу сервісних центрів МВС. Також він займатиметься питаннями гуманітарного розмінування.

Майор поліції Катерина Павліченко. Вона продовжить роботу у сфері дотримання прав людини, гендерної рівності та протидії домашньому й гендерно зумовленому насильству. Координуватиме міжнародну діяльність МВС, процес обміну та звільнення військовополонених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський офіційно представив Малюка і Клименка колективам: відео

Призначили трьох нових заступників міністра:

Генерал поліції третього рангу Олексій Сергєєв відповідатиме за стратегічне планування діяльності міністерства та впровадження і реалізацію проєктів МВС.

Генерал поліції третього рангу Василь Тетеря займеться питаннями розвитку державної авіації, внутрішнього аудиту і матеріально-технічного забезпечення МВС.

Полковник поліції Леонід Тимченко буде відповідати за цифрову трансформацію та цифровізацію сервісів системи МВС, а також куруватиме роботу Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Верховна Рада 7 лютого призначила головою Служби безпеки України Василя Малюка. До того часу він був виконувачем обов'язків голови СБУ.

За його призначення проголосували 324 нардепи.

Того ж дня парламент проголосував за призначення Ігоря Клименка міністром внутрішніх справ України.

За таке рішення віддав голоси 321 народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Уряд призначив нових заступників міністра МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі