понеділок, 13 січня 2014 18:55

Юрій Винничук виграв суд у "регіонала" Колесніченка

Юрій Винничук виграв суд у "регіонала" Колесніченка
Юрій Винничук Фото: 2000.net.ua

Український письменник Юрій Винничук виграв суд у нардепа-"регіонала" Вадима Колесніченка. Про це йдеться у повідомленні літератора у Facebook.

Сьогодні Апеляційний суд Львівської області відмінив рішення першої судової інстанції за позовом Колесніченка до Винничука про захист честі і гідності.

"Апеляційний суд Львівської області - тут починають грати литаври і гупати бубни - ВІДМІНИВ - вступають сурми - рішення першої судової інстанції - приєднуються кобзи і бандури - на користь Вадіка Калєснічєнка!!! Себто Вадік передчасно тішився, що виграв суд у "пісатєля Віннічюка", - написав Юрій Винничук.

Нагадаємо, депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко подав до суду на письменника Юрія Винничука про захист честі, гідності та ділової репутації. Раніше повідомлялось, що сам депутат не пам'ятає, за що саме подав на Винничука до суду.

Юрій Винничук регулярно пише колонки на ТСН. Він також є автором скандального вірша "Убий під...аса". 23 січня 2013 року до Винничука додому прийшли міліціонери і зажадали письмових пояснень із приводу його вірша "Убий під...аса", прочитаного раніше у Києві на заході "Ніч еротичної поезії".

Зараз ви читаєте новину «Юрій Винничук виграв суд у "регіонала" Колесніченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі