четвер, 05 грудня 2013 16:20

Колесніченко: Коли ЗМІ розповідають, як нападати на держустанови - це неприйнятно

Колесніченко: Коли ЗМІ розповідають, як нападати на держустанови - це неприйнятно
Вадим Колесніченко. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вже третій рік вносить до Верховної Ради законопроект "Про протидію екстремізму". Цей законороект передбачає закриття ЗМІ, що розмістили інформацію, спрямовану на втручання в діяльність органів влади.

Про це нардеп сказав в коментарі Gazeta.ua

"Я його (законопроект - ред.) вже третій рік вношу. В минулому році не встигли до нього дійти. Тоді ще раз поніс. Тому що мені не подобається, коли засоби масової інформації обговорюють питання як нападати на працівників міліції і як нападати на державні установи", - сказав він.

"Сьогодні проінструктують як нападати на держустанови, а завтра проінструктують, як нападати на мирних громадян, післязавтра як зламувати замки. Для нормальної людини це неприйнятно", - додав Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко запропонував закривати ЗМІ, які пишуть про екстремізм

На запитання чи дійсно він вважає, що ЗМІ інструктують громадян, нардеп відповів: "Вони конкретно інструктують, як правильно бити, як правильно руку заламувати, щоб людина перестала чинити спротив. Це прямі заклики і прямі дії і за них треба нести персональну відповідальність".

Також Колесніченко зауважив, що попри те, що роботу Верховної Ради блокує опозиція, він повинен виконувати свою роботу.

"Ну вони на 2 дні заблокували трибуну, нехай собі хоч голову розіб'ють. Парламент працює. Мені платять зарплату мої виборці, платники податків за те, щоб я закони писав, а не штурмував міліцію. Тому я на відміну від решти депутатів займаюся тим, для чого я обраний", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко: Коли ЗМІ розповідають, як нападати на держустанови - це неприйнятно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі