середа, 11 листопада 2009 22:02

Знищити Тимошенко - завдання тандему Ющенко-Янукович

Знищити Тимошенко - завдання тандему Ющенко-Янукович

Народний депутат з фракції БЮТ Сергій Соболєв вважає, що Президент Віктор Ющенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович спільно працюють на дестабілізацію ситуації в Україні.

За інформацією прес-служби БЮТ, парламентарій відзначив: "Ющенко і Янукович працюють на роздування пандемії грипу для того, щоб ввести надзвичайний стан і відмінити президентські вибори. Вони розуміють, що приречені на поразку, і тому для них краще відмінити президентські вибори і домовитися між собою".

Депутат вказав, що однією рукою Президент за представленням регіоналів і особисто Януковича "підписує дірку в бюджеті на цей рік на 8 млрд грн., а наступного року - майже на 80 млрд грн., ніби то збільшуючи соціальні стандарти, а насправді вводячи зрівнялівку пенсій і заробітних плат".

"Тим часом заявляє, що не підпише виділення 1 млрд грн. на закупівлю вакцин і відповідного устаткування, яке врятує життя тисяч людей від пандемії каліфорнійського грипу", - сказав Соболєв.

На його думку, "заяви Президента з приводу розкручування інфляції урядом на тлі підпису Ющенка під законом, який, фактично, зриває систему виплати пенсій, заробітних плат і призводить до тотального безробіття, або, як альтернатива, - до розкручування інфляції", - вказав депутат.

"Саме тому ми чітко бачимо союз між Януковичем - лідером так званої опозиції, і Президентом України Ющенком, завдання яких полягає в тому, щоб за всяку ціну знищити Прем"єр-міністра, уряд України, але реально - це знищити країну, приймаючи і підписуючи президентські рішення", - додав він.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Знищити Тимошенко - завдання тандему Ющенко-Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі