вівторок, 27 травня 2014 17:10

Українська авіація не робитиме обстрілів по Донецьку - Пашинський

Українська авіація не робитиме обстрілів по Донецьку - Пашинський
Фото: obozrevatel.com

Розповсюджене деякими російськими засобами масової інформації повідомлення про "попередження мешканців Донецька з вимогою покинути місто" у зв'язку з проведенням українськими силовиками антитерористичної операції не відповідає дійсності і є черговою пропагандистською маніпуляцією.

Про це заявив в.о Глави Адміністрації президента України Сергій Пашинський.

"Жодної загрози для життя мирних громадян України дії українських силовиків не несуть. Повідомлення про можливість завдання авіаційних ударів чи обстрілів міст з важкої зброї є інформаційною провокацією з метою посіяти паніку серед населення Донецька й прилеглих територій.

Ми закликаємо громадян зберігати спокій і не довіряти російським ЗМІ, які намагаються через інформаційні впливи зірвати успішне проведення фінальної стадії антитерористичної операції.

АТО буде завершена після повної перемоги над бойовиками, які сьогодні тероризують життя громадян на Сході України. Ми ведемо бойові дії проти терористів зі зброєю, а не проти мирних людей", - наголосив Пашинський.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація не робитиме обстрілів по Донецьку - Пашинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі