понеділок, 02 червня 2014 13:50

Українців закликають "голосувати квитком" проти російських культурних "лизоблюдів"

Українців закликають "голосувати квитком" проти російських культурних "лизоблюдів"
Фото: vgolos.com.ua

Найкращим покаранням для російських діячів культури, котрі підтримали політику президента Володимира Путіна щодо України, є так зване голосування квитком.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив видавець та письменник Дмитро Капранов, коментуючи гастролі в Україні російського оркестру "Віртуози Москви". Нагадаємо, диригент "віртуозів" Володимир Співаков одним із перших підписав лист-звернення до російських діячів культури на підтримку Володимира Путіна. Концерт "віртуозів" має відбутися 16 червня в Національній опері ім. Т.Г. Шевченка.

"Найкращий бойкот проти лизоблюдства і російського фашизму, який продемонструвала так звана московська еліта, - це не приходити на їхні концерти. Тобто, це випробування більше для нас, ніж для них. Потрібно робити це у громадському, а не адміністративному ракурсі", - вважає Капранов.

"Якби наш Майдан оголосила влада, на нього б ніхто не вийшов, - додав видавець. - Натомість ті санкції, які оголосить народ, стануть популярними. Вводити якісь санкції з боку держави, м'яко кажучи - неефективно".

Зараз ви читаєте новину «Українців закликають "голосувати квитком" проти російських культурних "лизоблюдів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі