понеділок, 25 березня 2019 10:49

Українці не дозволять договорняків з Росією жодному політику - Марчук

Українці не дозволять договорняків з Росією жодному політику - Марчук
План "домовитися" з Росією - це капітуляція і виконати всі умови РФ, каже Євген Марчук. Фото: УНІАН

Українське суспільство не дозволить жодному з політиків піти на капітуляцію перед Росією, хто би не був майбутнім президентом. Про це сказав представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання конфлікту на Донбасі Євген Марчук в ефірі телеканалу "Прямий".

"Є наївне уявлення, що навіть якщо буде якийсь новий президент, він може зараз відступити від константи, яка сповідується всіх суспільством. У деяких кандидатів є "мирний план". План домовитися з Росією - це два варіанти. Капітуляція і виконати всі умови РФ. І якомусь із політиків суспільство дозволить піти на умови, які виставляє Росія?", - сказав він.

За словами Марчука, Москва розуміє, що діючий президент має підтримку міжнародної коаліції.

"Суспільства, не дивлячись на те, що є частина, яка його критикує. І ясна річ, що Росію це не влаштовує. Вони знають, яка буде лінія у другій каденції Порошенка.

А сподівання на те, що хтось другий, наприклад Юлія Володимирівна чи хтось іще, зможе ніби-то на якихось умовах капітуляції домовитися. Знаючи наше суспільство, ніколи ніякому політику не вдасться піти на компроміси на умовах Росії", - зауважив Марчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойка і Медведчука мають покарати за держзраду, а нікому - політолог

22 березня кандидат у президенти, колишній "регіонал" Юрій Бойко і керівник партії "Опозиційна платформа - За життя", кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук зустрілися у Москві з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим. Також на зустрічі був присутній керівник Газпрому Олексій Міллер.

Зараз ви читаєте новину «Українці не дозволять договорняків з Росією жодному політику - Марчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі