пʼятниця, 22 березня 2019 16:32

Бойка і Медведчука мають покарати за держзраду, а нікому - політолог

Бойка і Медведчука мають покарати за держзраду, а нікому - політолог
Петро Порошенко демонструє абсолютну немічність у протидії елітним зрадникам, каже Михайло Басараб. Фото: УНІАН

Поява Віктора Медведчука і Юрій Бойка у Москві з російським керівництвом - це легалізація зрадників. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

"Це передвиборча технологія. Її сенс - послати сигнал проросійським громадянам в Україні. Таких у нас досі до 20%. Ці виборці мають побачити, хто насправді представляє в Україні прокремлівську політичну агентуру. Це Медведчук і його іграшковий кандидат у президенти Бойко. Бачимо накачування м'язів перед парламентськими виборами. Шансів на перемогу у президентських вони не мають", - пояснив експерт.

"Треба відзначити погану динаміку. Ще якийсь рік-два тому Бойко побив Ляшка на погоджувальній раді парламенту за те, що головний "радикал" сказав, що Бойко літає у Москву отримувати вказівки. Це обурило Бойка.

Тепер, як бачимо, він цього не приховує, а навіть рекламує. І його не зупиняє ризик відповісти за держзраду. Знає, що за цей злочин у нас карають лише дрібних зрадників. Фігури масштабу Бойка і Медведчука мають імунітет від покарання за цей тяжкий злочин. Так повелося за президента Порошенка. Він демонструє абсолютну немічність у протидії елітним зрадникам. Цей феномен можна так і назвати - легальні зрадники. Це вирок Порошенку", - сказав Михайло Басараб.

СБУ мала б відкрити кримінальне провадження проти Медведчука і Бойка, вважає політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка зловили на співпраці з кумом Путіна

22 березня кандидат у президенти, колишній "регіонал" Юрій Бойко і керівник партії "Опозиційна платформа - За життя", кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук зустрілися у Москві з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим. Також на зустрічі був присутній керівник Газпрому Олексій Міллер.

Зараз ви читаєте новину «Бойка і Медведчука мають покарати за держзраду, а нікому - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі