четвер, 20 жовтня 2011 12:30

Україна почала посилену інтеграцію в Кремль - Кириленко

Україна почала посилену інтеграцію в Кремль - Кириленко

Поштовхом до активних переговорів України з Росією стало проросійське лобі в оточенні президента Віктора Януковича і нерозуміння світових стандартів демократії.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона"  В'ячеслав Кириленко.

"Євроінтеграція закінчується. Починається посилена інтеграція в Кремль - зону вільної торгівлі в Євразійське товариство і Митний союз. Зрештою, всі основні документи в Україні вже ухвалені. Але ж вони говорять, що основне завдання нашої зовнішньої політики - це євроінтеграція", - сказав Кириленко.

За його словами, проросійський вектор означає для України можливу втрату ринків збуту в Європі та втрату стандартів демократії, а також перспектив для країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна вступить до Митного союзу, якщо Європа не хоче інтеграції - Тігіпко

"Європа може реагувати по-різному, це їхня справа. Я не прихильник жодних жорстких санкцій проти України. У нас всіх є завдання - припинити політичні репресії, які стали детонатором подій на євроінтеграційному напрямку", - зауважив "нунсівець".

Кириленко впевнений, що опозиція у парламенті та поза його межами буде відповідно реагувати на проросійські дії влади.

"А люди вже вийшли на вулиці і без нас. Вони там не перший місяць, починаючи з "податкового майдану". Тому кількість цих акцій неодмінно переросте у якість організованого спротиву. Це питання часу", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Україна почала посилену інтеграцію в Кремль - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі