середа, 24 липня 2024 13:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна має план - Сирський про повернення Криму

Україна має план - Сирський про повернення Криму
Україна має план повернення Криму. Фото: t.me/osirskiy

Україна має план, як повернути окупований Росією Крим.

Намір деокупувати півострів - цілком реалістичний, заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у інтерв'ю Guardian. Він додав, що цей план є великою військовою таємницею.

"Повернути Крим - реально. Ми зробимо все можливе, щоб досягти міжнародно визнаних кордонів 1991 року. Ми повинні перемогти, щоб звільнити наших громадян, які перебувають на окупованих територіях, які страждають", - сказав Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року чисельність військ РФ в Україні сягне 690 тисяч - Сирський

Головнокомандувач ЗСУ також наголосив, що ключовою метою України є знищення Керченського мосту, що з'єднує окупований півострів з РФ. Водночас Сирський відмовився сказати, коли це може статися.

"Росіяни були змушені повністю вийти з кримського порту Севастополя після серії українських атак, оскільки після дронових та ракетних атак ЗСУ там були знищені радарні та ракетні установки", - пояснив Сирський.

Втрати Російської Федерації у війні втричі більші, ніж у України. На окремих напрямках фронту вони ще більші, заявив головнокомандувач ЗСУ в тому ж інтерв'ю .

Зараз ви читаєте новину «Україна має план - Сирський про повернення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі