вівторок, 23 липня 2013 15:53

УДАР не вестиме переговорів щодо майбутньої сесії Київради

УДАР не вестиме переговорів щодо майбутньої сесії Київради
Фото: www.novostimira.com.ua

Ініційована головою КМДА Олександром Поповим закрита зустріч не має сенсу, оскільки проведення сесії Київради, про що власне і збирається говорити Попов, є нелегітимним.

Про це повідомлють у заяві розміщенній на офіційному сайті політсили.

"Всі розповіді про те, що опозиція, нібито, блокує ухвалення соціально-важливих для столиці питань, є спекуляцією. Адже абсолютно маніпулятивним виглядає те, що на одне засідання, вже після закінчення терміну повноважень столичних депутатів, намагаються винести питання бюджету, соціальних виплат та інших витрат Києва", - зазначають в УДАРі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР вважає, що в КМДА їх затягують на нелигітимну сесію

"Ударівці" вимагають від КМДА надати усю інформацію, необхідну для аудиту столичного бюджету - зокрема, щодо фінансування освіти, медицини та інших соціальних витрат.

"Щоб уникнути жонглювання цифрами і запевнень влади, що від однієї сесії Київради сьогодні нібито залежить повноцінне життя столиці, громадськість повинна мати усю об'єктивну інформацію про стан столичних фінансів. Зокрема, й про причини недофінансування важливих соціальних статей видатків. Вирішити проблеми Києва можна, в першу чергу, дотримуючись Конституції та законів в усьому - зокрема, призначивши вибори мера та Київради", - наголошують у зверненні партії.

Зараз ви читаєте новину «УДАР не вестиме переговорів щодо майбутньої сесії Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі