середа, 31 травня 2023 10:18

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського висміяли погрози Путіна через атаку дронів 

У Зеленського висміяли погрози Путіна через атаку дронів 
Михайло Подоляк прокоментував погрози президента РФ. Фото: ОП

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк висміяв погрози російського диктатора Володимира Путіна про "дзеркальну відповідь" на атаку дронами по Москві.

Коментуючи погрози президента РФ, Подоляк заявив про "неадекватність Росії, яка наростає". Про це розповів у програмі "Сніданок з 1+1" 31 травня, передає Gazeta.ua.

Подоляк зазначив, що Путін "перебуває у стані афекту і тому логічно мислити не може". На думку посадовця, російський диктатор "в принципі не достатньо добре користувався логікою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва не вірила, а Буданов попереджав: соцмережі вибухнули мемами про атаку дронів

"Друга складова, очевидно, що політична еліта дивиться скептично на Путіна і на його слова. Третє, що інформаційний простір з нерозумінням ставиться до будь-яких слів Путіна, тобто сакральності цієї практично не залишилось. І все, що Путін говорить – це "одна бабка щось сказала", – вважає Подоляк.

Він зазначив, що росіяни за період повномасштабної війни використали практично весь свій інструмент, тому не можуть погрожувати "дзеркальною відповіддю".

"А що таке "дзеркальне"? Вони ж практично весь інструмент вже використали, крім своїх понтів: "От вже саме зараз ми маємо якісь потужні дії зробити, ми ще не починали". Ну ви ж розумієте, що після понад 15 місяців війни говорити, що "ми ще не починали", втративши не лише загиблими понад 400 тисяч, – це говорить про неадекватність Росії, яка наростає", – пояснив Подоляк.

Уранці 30 травня у Москві та Підмосков'ї пролунали вибухи. Росіяни заявили про роботу протиповітряної оборони та атаку невідомих безпілотників.

Міноборони РФ підтвердило атаку дронів-камікадзе, звинувативши у ній Україну. Україна свою причетність заперечує. Атаку називає внутрішніми розбірками у РФ.

Дронів у небі Московщини росіяни нарахували 32. Міноборони РФ заявило лише про вісім. Як інформують Telegram-канали, дрони влучили по трьох житлових будинках у Москві, проте значних руйнувань не було. Більшість БПЛА, попередньо, забили на підльоті до російської столиці.

Володимир Путін заявив, що ППО у Москві під час атаки "спрацювала штатно". Також диктатор пригрозив "дзеркальними діями" на "провокації України".

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського висміяли погрози Путіна через атаку дронів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі