пʼятниця, 09 вересня 2022 12:10

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського пояснили, чим Кремлю загрожує падіння Луганська й Донецька

У Зеленського пояснили, чим Кремлю загрожує падіння Луганська й Донецька
Якщо впаде Луганськ і Донецьк, у російській політичній еліті почнеться незворотний процес трансформації. Фото: eastnews.ua

У так званій російській політичній еліті почнеться незворотний процес трансформації, як тільки впадуть Донецьк і Луганськ.

Кремль "по-звірячому" боїться відповідальності за злочини проти України, заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк, передає "24 канал".

"Ви побачите, як швидко багато людей просто зникнуть, багато людей у російській політичній еліті. І там почнеться вже незворотний процес трансформації, навіть не треба буде чекати на закінчення війни – він почнеться саме з падіння Луганська чи Донецька. Після цього там буде йти трансформація", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це лише початок" – у Зеленського інтригують добрими новинами з фронту

Росія зовсім інакше сприйматиме те, що відбувається на фронті й вимоги України.

"Щоб побачити обличчя людей, які будуть фантастично налякані, за це треба воювати зокрема. Щоб ці всі люди, це ірраціональне зло, були покарані в такому обсязі у прямому ефірі. Так само, як у прямому ефірі сьогодні світ дивиться, як вбивають українців, наших дітей. Треба подивитися, як ці люди по-звірячому боятимуться відповідальності й розумітимуть, що відповідальність вже точно їх дістане", – додав Подоляк.

У Санкт-Петербурзі група місцевих депутатів обвинувачує президента Росії Володимира Путіна у завданні шкоди державі. Вони офіційно звернулися до Державної Думи з пропозицією відсторонити його від посади. Ініціював звернення депутат муніципального утворення Смольнінське Дмитро Палюга.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського пояснили, чим Кремлю загрожує падіння Луганська й Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі