четвер, 08 серпня 2024 13:21

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського назвали причину боїв у Курській області

У Зеленського назвали причину боїв у Курській області
Причиною бойових дій, обстрілів та будь-якої ескалації у тому числі на території Курської області є безумовна агресія Росії. Фото: скріншот з відео

Причиною бойових дій і будь-якої ескалації у Курській області є безумовна агресія Російської Федерації та її спроба захопити чужі території, попри міжнародне право.

Головним автором концепції саморуйнування Росії є диктатор Володимир Путін, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк 8 серпня.

"Країна-агресорка завжди вважала, що може безкарно атакувати сусідні країни і натомість лицемірно вимагати недоторканності своїх територій. Але війна - це ж бо війна, у якої свої правила і в якій агресор завжди пожинає відповідні плоди", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої у Курській області: російський депутат звинуватив британців

Напередодні Подоляк заявив, що говорити про події в Курській області можуть лише військові. І лише в тому випадку, якщо це потрібно. Він назвав бойові дії на території РФ лабораторним експериментом.

У Росії не можуть узгодити версії щодо боїв у Курській області.

Губернатор Курської області Олексій Смирнов і кілька російських військових блогерів заявили, що у прикордонних районах Суджанського і Коренєвського районів Курської області тривають бойові дії.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського назвали причину боїв у Курській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі