понеділок, 20 червня 2011 15:56

У Тимошенко замовчують вартість послуг американських аудиторів

У Тимошенко замовчують вартість послуг американських аудиторів

Захисник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко не відповів на пряме запитання журналістів, у скільки обійшлись послуги американських аудиторів, які зробили висновки на користь Тимошенко, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Клієнтом компаній "Covington & Burling" та "BDO" була Тимошенко та партія "Батьківщина", - сказав Власенко. - Вартість їхніх послуг була у сотні разів меншою, ніж те, що заплатить уряд за аудит сумнозвісної компанії "Trout Cacheris PLLC". Ми надамо звіт про конкретні джерела фінансування після завершення роботи цих компаній".

Він наголосив, що Тимошенко звернулась до цих компаній чотири місяці тому. За цей час американські аудитори вивчили кримінальні справи стосовно Кіотського протоколу та закупівлі опелів "Комбо" в якості машин швидкої допомоги.

"Під час підготовки звіту ці компанії використовували офіційні документи, які стали підставою для звіту "Trout Cacheris PLLC", а також офіційні відповіді державних органів України на запити народних депутатів. Якщо в уряду, ГПУ або компанії "Trout Cacheris PLLC" є додаткові документи, то їх також готові долучити до роботи", - додав Власенко.

Як повідомляється на персональному сайті Тимошенко, одна з провідних американських юридичних фірм "Covington & Burling LLP" і одна з найбільших аудиторських компаній світу "BDO" в Національному прес-клубі (Вашингтон, США) оприлюднили результати своєї попередньої доповіді щодо фактів, за якими влада України почала кримінальне переслідування екс-прем'єра.

У повідомленні зазначено, що провідні аудитори США підтвердили відсутність підстав для її переслідування.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко замовчують вартість послуг американських аудиторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі