вівторок, 16 квітня 2019 17:04

У штабі Порошенка повідомили про угоду з Зеленським

  Угоду підписали на 19 квітня, однак час дебатів не узгодили
Угоду підписали на 19 квітня, однак час дебатів не узгодили

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

Про це на брифінгу повідомив речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Сьогодні зранку була укладена тристороння угода, яку підписали НСК "Олімпійський", представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня", — сказав Медведєв.

Він наголосив, що дебати повинні відбутися за будь-яких погодних умов.

"Сьогодні ввечері мають продовжитися переговори між виборчими штабами. Наші представники збираються обговорювати регламент проведення дебатів. Поки що у нас різні філософії бачення цієї події. Одні планують феєричне шоу, концерт "95 кварталу". Інша команда орієнтована на змістовні дебати з питань щодо сфери конституційних повноважень президента. Тому, напевне, ці переговори будуть важкими", — сказав Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди хочуть побачити це кіно" — експерт пояснив ризики та вигоду від дебатів

Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський". Порошенко пристав на умову. Однак кандидати не можуть погодити час спілкування.

У НСТУ пояснили, що офіційні дебати повинні відбутися 19 квітня у проміжку з 19:00 до 21:00 у студії Суспільного телебачення. Будь-які переговори кандидатів іншого формату в іншому місці вважатимуться частиною агітаційної кампанії.

Порошенко наголошує, що не буде порушувати закон і приїде на Суспільне. Натомість Зеленський наполягає на проведенні дебатів саме у цей час.

Зараз ви читаєте новину «У штабі Порошенка повідомили про угоду з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі