середа, 03 квітня 2019 19:31

Вибори: Зеленський висунув Порошенку ультиматум

Вибори: Зеленський висунув Порошенку ультиматум
"Думайте", - каже Зеленський Порошенкові.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський опублікував відеозвернення до чинного глави держави Петра Порошенка, у якому заявив що готовий до теледебатів.

"Звертаюся до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу відморожусь, заховаюсь. Ні. Я - це не ви 2014-го (тоді Порошенко не став дебатувати з Юлією Тимошенко)", - сказав він.

Зеленський заявив, що чекає Порошенка на НСК "Олімпійський".

"Дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати наживо, усі журналісти мають право бути присутніми. Кандидати повинні обов'язково пройти експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий президент.

Дебати відбудуться не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з ватніком, не з малоросом, не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським.

Даю вам 24 години. Думайте", - заявив шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори провели чудово, але потрібні теледебати - європейські спостерігачі

ЦВК обробила 99,99% протоколів дільничних виборчих комісій. Лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30,24% виборців, а це майже 6 млн людей.

У 2-ий тур із ним виходить чинний глава держави Петро Порошенко. Його підтримали понад 3 млн виборців, що принесло 15,95%.

Зараз ви читаєте новину «Вибори: Зеленський висунув Порошенку ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі