середа, 02 серпня 2023 09:12

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ назріває новий заколот – ГУР

У РФ назріває новий заколот – ГУР
ГУР має міркування з приводу того, хто теоретично може бути очільником нового заколоту зі ще одним походом на Москву. Фото: eastnews.ua

Серед російських еліт зріє низка конфліктів, які лише наростатимуть в майбутньому.

Українська розвідка знає, хто готує новий заколот у Росії, заявив в ефірі національного телемарафону представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

"Є багато конфліктів усередині російських і путінських навіть еліт, і вони, звичайно, будуть лише наростати. Те, що ми побачили з історії заколоту "вагнерівців" у червні – це така певна верхівка айсберга. Усередині там також дуже багато цікавих процесів", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росгвардія провела навчання щодо придушення бунтів у РФ та Білорусі – ЦНС

Юсов додав, що у ГУР є міркування з приводу того, хто теоретично може бути очільником нового заколоту зі ще одним походом на Москву.

"Але якщо ми зараз назвемо якесь конкретне прізвище, то ми можемо перешкодити підготовці цього прекрасного проєкту. Можемо завадити втіленню його у життя. Тому нехай готуються. Справді, в імперії, яка помирає, є чимало охочих забезпечити собі майбутнє вже у постпутінській РФ. Або ж у тому, що від неї залишиться", – заявив представник ГУР.

У Російській Федерації може статися новий бунт. Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин ще може повернутися в політичний порядок денний в РФ, оскільки конфлікт з російськими міністром оборони Сергієм Шойгу нікуди не зник.

Зараз ви читаєте новину «У РФ назріває новий заколот – ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі