середа, 28 травня 2014 18:01

У Раді зареєстрували проект постанови про введення надзвичайного стану на Донбасі

У Раді зареєстрували проект постанови про введення надзвичайного стану на Донбасі
Фото: rian.com.ua

Проект постанови про необхідність введення надзвичайного стану в Донецькій та Луганській областях зареєстрований у Верховній Раді України в середу.

Як повідомляється на сайті українського парламенту, відповідний документ, зареєстрований під № 4950, вніс позафракційний народний депутат України Микола Рудьковський.

Водночас, на сайті Верховної Ради поки відсутній як текст самого проекту постанови, так і пояснювальна записка до нього.

Нагадаємо, що зараз на сході України триває активна фаза антитерористичної операції. АТО спрямована на ліквідацію діючих терористичних угруповань. Найманці займаються терором місцевого населення, мародерствами і грабежами, прикриваючись соціальними ідеями. Кажуть, що захищають місцеве населення від "київської хунти", бандерівців та "Правого сектору". Свої дії терористи координують з Російською Федерацією.

Зараз ви читаєте новину «У Раді зареєстрували проект постанови про введення надзвичайного стану на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі