середа, 24 січня 2024 19:16

У Раді спростували те, що написали ЗМІ про мобілізацію

У Раді  спростували те, що написали ЗМІ про мобілізацію
Жодних подібних законопроєктів від уряду до Верховної Ради не надходило, сказав Олександр Завітневич. Фото: Верховна Рада

Деякі ЗМІ поширили недостовірну інформацію про те, що уряд начебто вніс до Верховної Ради доопрацьований законопроект щодо вдосконалення мобілізації і проходження військової служби.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич.

"Хочу спростувати ці неправдиві повідомлення", - сказав Завітневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військова пояснила, чому краще мобілізуватись раніше, ніж пізніше

"Станом на зараз жодних подібних законопроєктів від уряду до Верховної Ради не надходило. Як тільки такий документ з'явиться, суспільство дізнається про це з офіційних джерел, а сам законопроект буде доступний для ознайомлення на сайті парламенту", - сказав голова профільного комітету.

"Ще раз просимо представників ЗМІ користуватися офіційними джерелами", - звернувся Завітневич.

Раніше видання "Цензор.нет" опублікувало нібито пропозиції від Міністерства оборони щодо законопроєкту про мобілізацію. Написали про доопрацьований законопроєкт.

Кабінет міністрів внесе до парламенту нову редакцію законопроєкту про мобілізацію. Такий закон потрібен якнайшвидше, оскільки потрібно надати відпочинок тим, хто воює на передовій з 2022-го року, а то й раніше, сказали у Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «У Раді спростували те, що написали ЗМІ про мобілізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі