четвер, 13 липня 2017 15:20

У Раді побилися депутати

У Раді побилися депутати
Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко поштовхався з нардепом від "Самопомочі" Єгором Соболєвим за трибуною парламенту. Фото: censor.net.ua

Біля трибуни Верховної Ради виникла бійка між депутатами, що блокували її, і тими, хто проти.

Це сталося під час розгляду питання про призначення представника парламенту - зовнішнього аудитора Національного антикорупційного бюро.

Про бійку повідомляє "Цензор.нет".

Частина нардепів, зокрема від фракції "Самопоміч", позафракційні та "єврооптимісти" з фракції БПП заблокували трибуну Ради і вимагали розглянути питання скасування депутатської недоторканності в цілому і з Михайла Добкіна ("Опоблок") зокрема.

Олег Ляшко та депутати його фракції спробували отримати місце біля мікрофона, внаслідок чого виникла бійка з Єгором Соболєвим.

Пізніше Верховна Рада не змогла призначити аудитора.

За підсумками рейтингового голосування найбільше голосів набрала кандидатура професора Київського національного університету ім. Шевченка Олександри Яновської (207 - "за"). Однак голосів було недостатньо за мінімальних 226, пише "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під задимленою Радою зібрався "Азов"

Сьогодні проходить засідання Верховної Ради, на порядку денному якого - зняття депутатської недоторканності з нардепа-"опоблоківця" Михайла Добкіна.

Зараз ви читаєте новину «У Раді побилися депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі