вівторок, 01 липня 2014 16:24

У Путіна стався нервовий зрив, він - в істериці - Соскін

У Путіна стався нервовий зрив, він - в істериці - Соскін
ИТАР-ТАСС

Після рішення РНБО відновити активну фазу АТО на Донбасі, Кремль в особі президента Росії Володимира Путіна не наважиться вводити регулярні війська в Україну.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олег Соскін.

"Путін  - КГБіський боягуз. Це - гієна. Він ніколи не може битися відкрито. Він завжди діє підступно. Він не виносить світла, як хижак, який нападає вночі", - зазначив експерт.

"Вчорашнє рішення, яке прийняла РНБО і оголосив Порошенко, про відновлення бойових дій є абсолютно правильним. Порошенко вчора здійснив мужній і патріотичний крок, прийнявши таке рішення. І це означає, що Путін перебуває в істериці. І вся московська, КГБіська кліка теж - в істериці. Тому що вони планували, що разом з п'ятою колоною, медведчуками цими, шуфричами та іншою кучмівською гидотою з'їдять нас частинами. А їм не вдалося це зробити", - сказав експерт.

На переконання науковця, зараз в Україні почала формуватися патріотично налаштована, проєвропейська більшість, яка зрозуміла що російського агресора поступками і переговорами не зупиниш.

"І тому в Путіна стався нервовий зрив. Він зараз розгублений. Адже у них все було прописано - що вони будуть захоплювати Україну. Вони готували удар на Київ. І Порошенко, відновивши бойові дії, зірвав їм цей план", - зазначив Соскін.

Політолог вважає, що Порошенко далі має нарощувати воєнний наступ. "Зараз треба завдавати удар по Донецьку. Повинен бути тотальний наступ.І тоді його (президента - ред.) авторитет надзвичайно підійметься", - сказав експерт.

За словами Соскіна, президент має зібрати прес-конференцію і звернутися до Путіна. "Сказати: "Шановний товариш Путін, ви - агресор, ви - окупант. Ми виженемо ваші підрозділи з Луганська та Донецька. А наступними будуть Крим і Севастополь"", - пояснив політолог.

"Путіна можна попередити лише одним шляхом - наступом. Потрібно зняти позаблоковий статус, відновити стан Бухарестського саміту, де була обіцянка вступу в НАТО", - додав експерт.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна стався нервовий зрив, він - в істериці - Соскін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі