середа, 18 жовтня 2017 12:53

У Порошенка назвали нереалістичною одну із вимог мітингувальників

У Порошенка назвали нереалістичною одну із вимог мітингувальників
У Верховній Раді немає 300 голосів, щоб внести зміни до Конституції і зняти недоторканність з народних депутатів у 2017 році, - кажуть у "БПП". Фото: відкриті джерела

У Верховній Раді немає 300 голосів, щоб внести зміни до Конституції і зняти недоторканність з народних депутатів у 2017 році. Про це заявив народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко, повідомляє zn.ua.

"Якщо ми хочемо виграти війну і зняти недоторканність, то шансів 300 голосів набрати за законопроект, який передбачає зняття відразу недоторканності, нереалістично. Можна піти на компроміс, сісти за стіл переговорів і зрозуміти, що з 2020 року це питання буде навіки закрито", - сказав Денисенко.

На порядку денному в четвер перебуває п'ять проектів про зміни до виборчого законодавства, розповів нардеп.

"Але навіть серед тих людей, які декларують це законодавство, у трьох з них різні законопроекти. Жоден суб'єкт законодавчої ініціативи не готовий зняти свій законопроект на користь іншого. Тут немає консенсусу серед тих, хто вимагає це голосувати", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тікати нема куди. Ми все заберемо, що ви вкрали" - під Верховною Радою вимагають новий закон про вибори

Під Верховною Радою другий день проходить акція "Велика політична реформа". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух новил сил", "Свобода".

Між мітингувальниками і силовиками почалися сутички. Пізніше активісти почали установку наметів біля будівлі Верховної Ради. Вони мають намір залишатися там до виконання їхніх вимог.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка назвали нереалістичною одну із вимог мітингувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі