вівторок, 17 жовтня 2017 10:14

"Такої кількості правоохоронців ще не було" - під Радою проходить антивладна акція
7

Фото: Ірина ПАТЛАТЮК

Під Верховною Радою триває акція "Всеукраїнський збір". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На площі перед парламентом зібралися кілька тисяч людей. Продовжують підходити колони з прапорами "Самопомочі", "Батьківщини", "Руху новил сил", "Свободи", вкладники банку "Михайлівський".

Люди тримають у руках плакати із написами: "Морди держчинів не влазять в екран і народ не баче кого "дякувати" за "счасливе" осучаснення", "Виносимо "козлов" швидко, якісно. Ваші цинічні бандери".

Урядовий квартал перекритий правоохоронцями у два кільця. Від станції метро Хрещатик на вул. Інститутська вони стоять по всьому периметру - майже через кожен метр. Під'їзд до Адміністрації президента на вул. Банкова перекритий.

Потрапити вулицею Грушевського до Верховної Ради можна, пройшовши рамки з металодетекторами. Автобуси з активістами правоохоронці перевіряли ще при в'їзді до Києва.

Така кількість силовиків є безпрецедентною, коментує народний депутат Мустафа Найєм.

"Це воля президента і спікера. Із самого ранку мене здивувала ця ситуація. Я такої кількості правоохоронців коло Верховної Ради ще не бачив. Мені здається, що під час Майдану їх тут стільки не було. Це безпрецедентні заходи - повністю оточений квартал у два кільця", - розповів нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всеукраїнський збір: на в'їзді до столиці обшукують машини, центр перекрили нацгвардійці

17 жовтня Верховна Рада має зібратися на засідання та провести пленарний тиждень.

Зараз ви читаєте новину «"Такої кількості правоохоронців ще не було" - під Радою проходить антивладна акція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі