неділя, 07 липня 2013 00:39

У Партії регіонів пропонують провести вибори у скандальних округах під Новий рік

У Партії регіонів пропонують провести вибори у скандальних округах під Новий рік
Олег Зарубінський. Фото: glavcom.ua

Оптимальною датою проведення виборів у проблемних мажоритарних округах є грудень 2013 року — вже після проведення саміту ЄС у Вільнюсі.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олег Зарубінський.

"Лідер фракції Партії регіонів висловив думку і її підтримали, за неофіційною інформацією, деякі представники опозиційних фракцій, що оптимальною датою проведення виборів є грудень 2013 року", - зазначив Зарубінський.

Він пояснив, чому саме така дата є найбільш вірогідною.

"Якщо хтось хоче напередодні вільнюського саміту зчинити скандал, а в нас, як відомо, є люди, котрі вміють це робити, є технології, механізми, то, думаю, це не найкращий варіант для України, у тому числі для тих сил, що позиціонують себе як проєвропейські", - підкреслив нардеп.

На його думку, якщо наприкінці листопада буде підписано Угоду про асоціацію України з ЄС, то потім, у грудні, "без проблем і істерик" можна буде провести вибори у проблемних округах.

Крім того, говорячи про призначення  Олени Лукаш міністром юстиції, а Олександра Лавриновича – до Вищої ради юстиції, Зарубінський наголосив, що ця рокіровка не відбувалась оперативно.

"Багато хто передбачав, що пан Лавринович змінить місце праці, про це давно йшлося. Коли відбувалося голосування за його кандидатуру поруч з іншими до Вищої ради юстиції, то всі розуміли, що обрання позбавить його можливості бути міністром юстиції", - зауважив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів пропонують провести вибори у скандальних округах під Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі