пʼятниця, 05 липня 2013 23:18

На виборах у Севастополі переможе кандидат від Компартії?

На виборах у Севастополі переможе кандидат від Компартії?
Комуніст Василь Пархоменко. Фото: politika.sevas.ru

В умовах курортного сезону перевагу на виборах народного депутата у 224-му окрузі Севастополя матиме той, у кого більш дисциплінований електорат.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив президент аналітичного центру "Відкрита політика" Ігор Жданов.

Експерт вважає, що найбільш організовані виборці у кандидата від Комуністичної партії Василя Пархоменка.

"Комуніст, який сьогодні є другим, отримає певну перевагу. Можливо, якби Білоцерковець (єдиний кандидат від опозиції Дмитро Білоцерковець — ред.) спромігся сформувати за цей час стійке електоральне ядро, він теж якимось чином зміг би заохотити своїх прихильників прийти на дільниці, щоб вони проголосували", – зазначив Жданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністративна реформа "регіоналів" загрожує втратою Севастополя

За його словами, кандидат від Партії регіонів Вадим Новінський користується своєю приналежністю до влади.

"Головне, чим козиряє Новинський, це – певні статки, це певні інвестиції влади і Партії регіонів", - наголосив аналітик.

Як відомо, 7 липня у Севастополі у 224-му окрузі обиратимуть народного депутата замість Павла Лебедєва, якого невдовзі після жовтневих парламентських виборів призначили міністром оборони України.

Єдиний кандидат від опозиції Дмитро Білоцерковець заявив, що його опонент, бізнесмен і колишній громадянин Росії Вадим Новінський нібито проводив агітацію в севастопольських школах і навіть на військових суднах.

Зараз ви читаєте новину «На виборах у Севастополі переможе кандидат від Компартії?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі