четвер, 09 серпня 2012 09:44

Спецтема: Боротьба за "мову"

У нашій країні хвора влада розпалює пристрасті - "бютівець" про "мовний" закон

У нашій країні хвора влада розпалює пристрасті - "бютівець" про "мовний" закон
Андрій Сенченко пояснив, що хотіла сказати влада, підписавши мовний закон. Фото: glavcom.ua

В Україні діє хвора влада, яка розпалює пристрасті і розколює країну.

Так в ефірі телеканалу ТВі прокоментував підписання президентом Віктором Януковичем закону "Про засади державної мовної політики" народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Сенченко.

"Цю проблему у нас робить хвора влада, бо вона розпалює пристрасті і розколює країну своїми діями. А потім розповідає, як вона буде знижувати температуру і вирішувати проблеми, які сама й створила", - обурився "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович дав задачу посилити українську мову - Партія регіонів

"Я, як кримчанин, хочу сказати, що для Криму, для тих людей, в яких мовне питання гостро стоїть, цей закон взагалі нічого не дає", - додав Сенченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчани зібралися на мітинг на підтримку підписання Президентом закону про мови

На його переконання, підписання главою держави мовного закону є ще одним кроком до того, щоб позбавити громадян України власної країни, зруйнувавши її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" буде блокувати "мовний Чорнобиль" на рівні місцевих рад

"Те, що це зроблено перед виборами, свідчить, що з одного боку Янукович і Партія регіонів використовували цей закон для передвиборчого піару, а з іншого боку всім громадянам нашої країни розв'язано показали, що їхня думка нікого не цікавить", - підсумував парламентарій.

 

Зараз ви читаєте новину «У нашій країні хвора влада розпалює пристрасті - "бютівець" про "мовний" закон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі