вівторок, 18 жовтня 2016 11:03

У МВС оцінили ризики для топ-політиків після ліквідації Мотороли

У МВС оцінили ризики для топ-політиків після ліквідації Мотороли
Фото: rian.com.ua

Замахи на перших осіб України малоймовірні.

Про це у Facebook написав керівник прес-служби МВС Артем Шевченко.

Він наголосив, що вбивство ватажка терористичної організації "Спарта" Арсена Павлова - це 10-й випадок ліквідації представника бойовиків. Шевченко нагадав, що за час війни на Донбасі була одна загроза представнику української влади. У травні цього року напали на дружину секретаря РНБО Ганну Турчинову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моторолу розміняли для чергового сплеску новин" - нардеп

"Жоден інший наш видатний військовий чи політичний діяч, які відзначилися на цій війні, на щастя, не постраждали у такий спосіб, щоб підозрювати у цьому спецоперацію терористів-сепаратистів. Про що це свідчить? Або у нас, завдячуючи силовикам, досить сильний контррозвідувальний режим, або самі ватажки терористів та їхні кремлівські начальники не вважають відповідальною за гучні вбивства бойовиків українську владу", - повідомив Шевченко.

Як відомо, 16 жовтня громадянина РФ та лідера проросійського терористичного угруповання "Спарта" Арсена Павлова вбили у ліфті його будинку в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «У МВС оцінили ризики для топ-політиків після ліквідації Мотороли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі