середа, 03 вересня 2014 17:42

У Меркель не знають про домовленості Порошенка з Путіним і від нових санкцій не відмовляться

У Меркель не знають про домовленості Порошенка з Путіним і від нових санкцій не відмовляться
Фото: http://www.dw.de/

Уряд ФРН не має в своєму розпорядженні підтвердженням інформації про встановлення режиму припинення вогню на сході України, про який, як повідомляє прес-служба українського президента, домовилися Москва і Київ.

Про це сказав в Берліні представник відомства федерального канцлера Німеччини Штеффен Зайберт.

У зв'язку з цим Берлін не бачить причин відступати від наміченого курсу в українській кризі і продовжить дотримуватися плану по введенню нових санкцій Євросоюзу стосовно Росії, повідомив Зайберт.

У той же час він підкреслив, що уряд ФРН вітатиме домовленість між Росією і Україною, провідну до встановлення режиму припинення вогню, якщо така виникне.

Нагадаємо, що сьогодні на сайті президента України з'явилася інформація про те, що Порошенко домовився з Путіним про постійне припинення вогню на Донбасі. За годину в повідомленні АП внесли зміну у формулювання. А саме "результатом розмови стала домовленість про режим припинення вогню на Донбасі. Було досягнуто взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру".

Зараз ви читаєте новину «У Меркель не знають про домовленості Порошенка з Путіним і від нових санкцій не відмовляться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі