вівторок, 04 серпня 2009 13:44

У Медведька кажуть, що повісити Пукача може тільки самогубець

У Медведька кажуть, що повісити Пукача може тільки самогубець
У Генпрокуратурі спростовують інформацію про виявлення мотузки в камері, де утримується екс-генерал Олексій Пукач.

Там також вважають неможливим вчинення будь-яких незаконних дій стосовно до Пукача, а також імовірність суїциду, заявили в Генпрокуратурі.

"Цього не може бути апріорі. Біля дверей камери постійно чергують бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа", - заявили у відомстві.

"Крім того, в самій камері встановлено чотири системи відеоспостереження, які передають зображення на спеціальний монітор в режимі он-лайн", - додали там.

"Тому той, хто хоче вчинити щось заборонене, є, як максимум, самогубцем", - впевнені в ГПУ.

Як відомо, у вівторок, 4 серпня, газета "Україна молода" повідомила з посиланням на "джерело, наближене до правоохоронних органів", що 3 серпня під час ранкового огляду камери, в якій під посиленою охороною спецпідрозділу "Альфа" перебуває колишній генерал Пукач, було виявлено півтораметрову мотузку".

"Постає питання: як цей предмет міг потрапити туди і з якою метою? Адже довжини шнура вистачило б, щоб Пукач наклав на себе руки. Відтак можна говорити, що дехто свідомо підштовхує головного фігуранта у справі про вбивство журналіста Гонгадзе до самогубства", - сказав виданню його співрозмовник, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Медведька кажуть, що повісити Пукача може тільки самогубець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі