понеділок, 16 грудня 2013 01:10

У Левченка знов крадуть перемогу?

У Левченка знов крадуть перемогу?

"На дільничних комісіях на Сирці та на Нивках відбулися масові вкиди бюлетенів. Під час сортування яких оголошуються по 30 поспіль бюлетенів за Пилипишина. На цих дільницях відразу стрибнула явка більш ніж на 5%. На дільницях, де ми перемагаємо, нашим членам ДВК не видають протоколи та намагаються виносити бюлетені з дільниць. Майже під кожною дільницею чергує автобус з "тітушками" " - заявив Юрій Левченко.

Раніше Юрій Левченко повідомляв, що після закінчення голосування на дільничних комісіях округу масово оголошувалися незаконні перерви.

Нагадаємо, що сьогодні соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила результати екзит-полів у чотирьох округах. За даними екзит-полу, у 223-му виборчому окрузі (Шевченківський район Києва) впевнено переміг єдиний кандидат від опозиційних сил, очільник Аналітичної служби ВО "Свобода" Юрій Левченко. Його результат – 51,8 %, за ним Виктор Пилипишин с 34,8%%.

Також стало відомо, що на виборчій дільниці 801027 зіпсовані 24 бюлетені з 600. Поряд з позначкою за Левченко поставлені позначки за Пилипишина. Голова цієї комісії – голова ЖЕКу. Очевидним є повторення минулорічного сценарію, тільки в ще більшому масштабі.

Зараз ви читаєте новину «У Левченка знов крадуть перемогу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі