середа, 16 листопада 2011 15:52

У Хмельницькому підприємці відлупцювали "регіоналів" і закидали яйцями
26

Фото: Фото: Михайло Перков

Сьогодні у Хмельницькому під стінами ОДА відбувся мітинг підприємців цієї області, Вінничини, Полтавщини й інших. Під час акції сталися сутички між підприємцями і представниками Партії регіонів.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, мітинг розпочався близько 13 години. Кількість учасників досягла майже трьох тисяч. Через 40 хв до них прийшло 500 представників "Регіонів" з партійними прапорами.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Ми не стадо і не бидло!" - У Донецьку пообіцяли забрати владу в олігархів

Коли вони почали зближуватися, "регіоналів" почали обзивати різними лайливими словами і називали купленими. Після чого підприємці почали кидати в них дріб'язком. Щоб уникнути сутички, між представниками двох таборів став кордон міліції.

"Влада будує - опозиція руйнує. Нам потрібен розум і інтелект, а не розруха. Але такий накал, що розуміння не буде", - сказав заступник голови Хмельницької обласної організації Партії регіонів і депутат облради Михайло Войтюк. За його словами, сьогодні День аграріїв, тому вони вийшли на акцію.

Представники ПР спробували обійти підприємців стороною, щоб потрапити до входу в будівлю ОДА. Унаслідок цього сталася бійка. У "регіоналів" почали відбирати партійні прапори, кидали їх на землю, билися вудилищами. Один прапор спалили. Проте їм все ж вдалося прорватися і вишикуватись біля входу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські підприємці витрачають 10% свого доходу на корупцію

До мітингувальників вийшов голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха. Підприємці почали його освистувати, лаяти, показували дулі і середній палець.

"Вас використовують нахабні політикани", - заявив він.

Після звернення до учасників акції у губернатора почали кидати картоплю, яйця, пляшки з водою. Однак до нього нічого не долітало, натомість усе потрапляло у представників Партії регіонів. Декому поцілили в голову.

Через 15 хв після виступу Ядухи "регіонали" розійшлися. Від ОДА гучно виставили колонки, з яких на повну гучність лунала класична музика, щоб заглушити мітингувальників.

Зараз ви читаєте новину «У Хмельницькому підприємці відлупцювали "регіоналів" і закидали яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі