неділя, 22 грудня 2013 18:31

У Європі закликали перевірити рахунки представників української влади

У Європі закликали перевірити рахунки представників української влади
Фото: uapress.info

Євродепутат Міхаель Галлер вважає, що фінансова перевірка рахунків представників влади України, можливо, кращий спосіб когось в чомусь переконати.

Євродепутат зі сцени Евромайдана закликав перевірити деякі рахунки представників української влади.

Європейський союз повинен перевірити деякі рахунки представників української влади. Про це зі сцени київського Евромайдану заявив Міхаель Галлер - заступник голови групи ХДС/ХСС (Християнсько-демократичного і Християнсько-соціальної спілки) у Європарламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники антимайдану вимагають розібрати барикади і "не плутати демократію з анархією"

"Ми у Європейському союзі повинні з нашими органами влади подивитися деякі рахунок деяких людей і походження цих грошей. І, наприклад, ми могли б почати з Кіпру, потім перейти до Австрії, у моїй рідній країні Німеччини, Швейцарії, та подивитися на певну діяльність за цими рахунками в цих країнах. І наші засоби масової інформації можуть мати певну зацікавленість в цьому напрямку. Можливо, це кращий спосіб когось в чомусь переконати", - сказав Галлер.

Крім того Галлер заявив, що українцям потрібна якісна влада: "А не влада, яка дозволяє своїм друзям олігархам, своєму оточенню багатіти за рахунок українського народу. Влада, яка не перетворює державні установи інструменти для власного збагачення".

Майдан зустрів виступ Галлера скандуванням "Молодець!".

Зараз ви читаєте новину «У Європі закликали перевірити рахунки представників української влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі