субота, 28 грудня 2013 09:50

У Дніпропетровську невідомі розбили машину керівнику Євромайдана

Біля офісу громадської організації "Євромайдан Днепроепропетровск" в центрі Дніпропетровська, п'ятницю о 21.15 невідомі розбили скло в машині організатора Евромайдана Івана Маркевича.

За словами керівника ГО "Євромайдан Дніпропетровськ" Віктора Романенка з машини пропав відео реєстратор.

"Після пікетування прокуратури ми прийшли в офіс і проводили засідання правління нашої організації. Машина перебувала біля офісу. Засідання йшло не більше години. За цей час і стався злочин", - сказав В.Романенко.

Романенко пов'язує даний злочин, проти активіста Євромайдана, з активізацією пікетів біля будівель ГУ МВС у Дніпропетровській області та прокуратури, які пройшли в четвер і п'ятницю.

За його словами міліція приїхала дуже швидко. На місці працює слідча група.

"Міліція вважає, що це було хуліганство. Ми вважаємо, що це було попередження активістам. Дніпропетровські бандити перейняли досвід у харьковскіх.Но нас це не залякає", - заявив В.Романенко.

За повідомленням Романенко, що в п'ятницю на Євромайдане була створена громадська організація "Євромайдан Дніпропетровськ". До складу правління увійшло 6 чоловік, у тому числі І.Маркевіч. Керівником обрано В.Романенко.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську невідомі розбили машину керівнику Євромайдана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі