четвер, 07 квітня 2011 16:34

У Черкасах Азарову тикали дулі
7

У Черкасах біля облдержадміністрації об'єднана опозиція зібрала мітинг під гаслом "Ні ціновому геноциду". Під заклики координатора акції Леоніда Даценка тисячний натовп скандував "Тулуба геть! Азарова геть! Антинародну владу геть!".

На початку мітингу активісти підпалили від привезеного з Холодного Яру вогню факел. Один з учасників підняв його над головою.

Даценко заявив, що повстанський вогонь з Холодного Яру "має підняти українців до боротьби проти злочинної влади".

"Ото того факела та під стріху облдержадміністрації, – закричав хтось із натовпу. – Хай би вони всі погоріли ті кровопивці".

На площі розмістили плакати з фотографіями Ахметова, Фірташа, Януковича. На них написано, в кого з них і наскільки покращилося життя. На окремому плакаті - прем'єр-міністр Микола Азаров з дулею. Перехожі тикали дулі йому у відповідь.

Крім того, на акції виступили члени політичних, громадських організацій, підприємці. Вони нарікали на ціни, провалені реформи, зубожіння людей, корупцію.

"Уявіть собі, як наше життя покращується, що з воєнної Лівії повертатись додому наші співвітчизники не хочуть, – зазначив активіст Володимир Мамалига. – Губернатор про рік своєї роботи звітував на фуршеті. До людей побоявся виходити розповідати, як нам всім краще жити".

На кінець мітингу люди одностайно проголосували за запропоновану резолюцію. У зверненні до президента Віктора Януковича учасники акції вимагають відставки губернатора Сергія Тулуба та прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Нагадаємо, рівно рік тому, 7 квітня, на Черкащині представили нового губернатора Сергія Тулуба. Учора він звітував про річницю своєї діяльності.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах Азарову тикали дулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі