середа, 06 квітня 2011 19:05

Губернатор Черкащини про річницю свого правління: "Я не святий Архангел"

Губернатор Черкащини про річницю свого правління: "Я не святий Архангел"

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб бачить недоліки у своїй роботі.

Про це він заявив 6 квітня на прес-конференції на честь своєї річниці перебування на посаді.

"Як і будь-якій людині, мені притаманні і помилки, я ж не святий якийсь там Архангел. Тому я їх бачу, самокритично до цього підходжу і намагаюся виправитися. Це і питання в кадровій політиці. І у виконавчій дисципліні, і в сільському господарстві, і в агропромисловому комплексі в цілому", - сказав Тулуб. - Але я працюю не гуляючи, не півгодини на добу".

За словами губернатора, чим вища посада, тим складніше довести свої задуми до виконання.

"Рішення проходить багато щаблів виконавців. І кожен переломлює твоє бачення на своє. І коли воно доходить до реалізації, то там вже не те бачиш, що ти задумав. Якщо ви бачите, я дуже багато буваю на місцях, на об'єктах, щоб проконтролювати все і перевірити. І це теж мій, будемо казати, недолік. Бо не можна керівнику такого рівня приїжджати на об'єкти і потім перевіряти як складена стіна. Це умовно кажучи. Але це говорить про рівень відповідальності і про рівень виконавчої дисципліни. А його треба підтримувати на високому рівні", - зазначив він.

Губернатор підбив соціально-економічні підсумки першого року роботи. Розповів, чого досягла область за час його керівництва. Сказав, що вдалося сформувати нову регіональну політику в економічній, бюджетній, соціальній, гуманітарній та інших сферах життя. Підсумком її стала розробка та прийняття обласної Програми "Будуємо нову Черкащину" на 2011-2015 роки.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Черкащини про річницю свого правління: "Я не святий Архангел"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі