четвер, 21 січня 2010 20:28

У БЮТ знову натякнули на недолугість Януковича

У БЮТ знову натякнули на недолугість Януковича
Стратегічною ціллю лідера Партії регіонів Віктора Януковича є здача національних інтересів України.

Про це заявив БЮТівець Сергій Пашинський, коментуючи заяву Януковича про намір ініціювати створення консорціуму з реконструкції й експлуатації української ГТС.

"Янукович не знає, як йому подорожче продати нашу ГТС. Кілька днів назад він заявив, що буде допомагати Росії будувати обхідні, вдумайтеся в це слово, обхідні газогони в обхід України. А зараз вже хоче консорціум", - сказав він.

"Це двоетапна здача національних інтересів", - заявив Пашинський.

"Янукович, по-перше, намагається простимулювати Росію до будування обхідних, не через Україну, газогонів. А по-друге, цей консорціум буде створений на базі корупційних схем "РосУкрЕнерго". Ці інтереси для Януковича є найвищими", - наголосив депутат.

Пашинський нагадав, що закон забороняє відчужувати ГТС або її частини.

"Розуміючи, що ці хлопці спробують рано чи пізно забрати саме дороге, що є у державній власності, а це ГТС, ми заздалегідь про це потурбувалися", - наголосив він.

"Так що Віктору Федоровичу треба, як мінімум, подивитися підручник географії та зрозуміти, де знаходиться Україна, та що таке ГТС. А, як максимум, - зрозуміти, що українське законодавство забороняє будь які дії щодо ГТС", - зазначив Пашинський.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ знову натякнули на недолугість Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі