вівторок, 17 травня 2011 15:25

У БЮТ кажуть, що Рада благословила обов'язкові корупційні відкати

У БЮТ кажуть, що Рада благословила обов'язкові корупційні відкати

Перший заступник голови комітету з питань податкової та митної політики Сергій Терьохін піддав нищівній критиці ухвалені парламентом зміни до закону про держзакупівлі.

Про це він сказав на брифінгу у парламенті.

"Закон про держзакупівлі узаконює ситуацію, коли замість купівлі тисячі тон вулілля середньої якості купується 10 тон високоякісного вугілля, замість 10 шкод купити 1 мерседес. Це буде законним і не може бути оскаржене", -розкритикував документ "бютівець".

За його словами, в документі є ще одна потенційно корупційна норма.

"Якщо йде закупівля на суму понад 10 млн. гриввень, то потрібно буде застрахувати ризик купівлі цих товарів у визначеній страховій компанії", - підкреслив депутат.

"Думаю на кінець тижня ми дамо перелік страхових компаній, як обов'язкових для корупційних відкатів", - резюмував парламентар.

Нагадаємо, що Верховна Рада сьогодні ухвалила зміни до закону про державні закупівлі. Згідно до документу, закупівля товарів для послуг, зокрема до Євро 2012 може проводитися за процедурою у одного учасника. При цьому не потрібно жодного погодження.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ кажуть, що Рада благословила обов'язкові корупційні відкати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі