середа, 20 березня 2013 16:50

У "Батьківщині" не виключають участь Власенка у довиборах

У "Батьківщині" не виключають участь Власенка у довиборах
За словами Пашинського, у партії продовжуватимуть вимагати повернення мандату Власенка. Фото: tyzhden.ua

У партії "Батьківщина" допускають можливу участь екс-нардепа, захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка у перевиборах на одному з проблемних округів.

Про це в кометарі Gazeta.ua розповів народний депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

Коментуючи інформацію в ЗМІ про те, що Власенка можуть висунути по скандальному округу у Первомайську, депутат зазначив: "Єдиним узгодженим кандидатом від об'єднаної опозиції "Батьківщина" є Аркадій Корнацький. Крапка. Це у нас політичне рішення і воно публічне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенка можуть висунути по скандальному округу у Первомайську?

Опозиціонер додав: "Нагадаю, є пять округів, де у нас вкрали цинічно, кримінально перемогу. Один із цих округів - це Первомайський виборчий округ №132. По цьому округу балотувався висуванець ОО "Батьківщина" Корнацький. Звичайно, якщо будуть назначені повторні вибори, а ми вимагаємо, щоб вони були призначені, то саме він балотуватиметься від опозиції".

За словами Пашинського, зараз в опозиції вирішують, як далі діяти у ситуації з Власенком.

"Я вважаю, що Сергія Власенка незаконно позбавили депутатського мандату. І не тільки я, а і європейська громадськість, і Україна. Ми вимагатимемо повернення цього мандату. Але, як варіант участі його десь у довиборах - ми такий варіант не виключаємо. Але це треба погоджувати з самим Сергієм Власенком", - зазначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" не виключають участь Власенка у довиборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі