вівторок, 27 березня 2012 15:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники пообіцяли не підсаджувати до Тимошенко вбивць

Тюремники пообіцяли не підсаджувати до Тимошенко вбивць
Камера Тимошенко розрахована на 7 осіб, кажуть у Держпенітенціарній службі. Фото: izvestia.com.ua

У камеру до колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко не будуть підсаджувати жінок, які відбувають термін за скоєння вбивства.

Про це заявив помічник голови центрального апарату Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко.

"До Юлії Тимошенко в Качанівській колонії, можливо, скоро підселять сусідів. Я цього не виключаю, оскільки вона одна живе в кімнаті, розрахованій на 6 або 7 осіб. Але її сусідами навряд чи можуть бути жінки, засуджені за ненавмисне вбивство. По-перше, такого рішення не приймалося. По-друге, адміністрацією колонії будуть враховуватися психологічні особливості ув'язнених і статті, за якими вони засуджені", - повідомив він.

Також помічник керівника Державної пенітенціарної служби зазначив, що заяви адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка, які поширюють ЗМІ, завжди відрізняються від офіційних заяв відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ зібрала достатньо доказів провини Тимошенко в справі ЄЕСУ - Калінін

"Звідки у нього інформація, що до Тимошенко підсадять вбивць? Це, як і інші заяви захисника, не відповідають дійсності і відрізняються від офіційних даних мало не на 90%", - зазначив Андрушко.

Нагадаємо, 26 березня захисник Власенко заявив, що найближчим часом до екс-прем'єр-міністра можуть підселити жінку, яка відбуває покарання за умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники пообіцяли не підсаджувати до Тимошенко вбивць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі