понеділок, 16 травня 2011 13:42

Тягнибок обіцяє розвіяти фінансові фантазії КПУ щодо Коломойського

Тягнибок обіцяє розвіяти фінансові фантазії КПУ щодо Коломойського

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок висловив сподівання, що його партія доведе до логічного завершення судові справи проти заяв та фантазій комуністів стосовно фінансування "Свободи".

Про це Тягнибок повідомив у коментарі Gazeta.ua, коментуючи заяву народного депутата від КПУ Євгена Царькова, який порадив Коломойському та Партії регіонів перестати фінансувати Тягнибока.

"Я сподіваюсь, що ми доведемо до логічного завершення наші судові справи проти заяв комуністів та їхніх фантазій стосовно нашого фінансування. Думаю, що це буде достойна відповідь на їхні голослівні заяви", - підкреслив Тягнибок.

За його словами, "свободівські" позови проти комуністів розглядаються у кількох судах вже кілька років.

"Є справа безпосередньо проти Симоненка - з ним позивається "Свобода" через його заяву про фінансування "Свободи" деякими олігархами... Але смішно чути від комуністів подібні звинувачення. Очевидно, що вони говорять це для того, аби хоч щось говорити, думаючи, що таким чином можуть скомпрометувати "Свободу". Вони глибоко помиляються", - наголосив націоналіст.

Разом з тим, він висловив упевненість, що Компартію фінансують як українські, так і російські олігархи.

"Це видно з підозрілих голосувань комуністів у ВР. Також відомі факти їхньої співпраці з різними одіозними фігурами - як українськими, так і російськими олігархами. Але що говорити, коли вони співпрацюють із Партією регіонів у коаліції", - резюмував Тягнибок.

Нагадаємо, раніше депутат Верховної Ради від КПУ Євген Царьков заявив, що 22 червня, в річницю початку Великої вітчизняної війни, у Львові пройдуть ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня.

Комуніст також зазначив: "Наша акція однозначно буде у Львові, однозначно під червоними прапорами. І ми впевнені, що потрібно вибивати психологію колишніх народів СРСР, що у Львові живуть одні бандерівці. Якщо Коломойський і партія влади перестануть фінансувати Тягнибока, а також інші радикальні рухи, то все буде нормально ".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок обіцяє розвіяти фінансові фантазії КПУ щодо Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі