вівторок, 21 січня 2014 15:15

"Триголовий" лідер - це не те що треба людям - експерт

"Триголовий" лідер - це не те що треба людям - експерт
Фото: dt.ua

Заступник директора Інституту соціології Академії наук Євген Головаха переконаний, що в опозиція має робити системну роботу, аби виводити країну з кризи.

Таку думку він висловив в коментарі Gazeta.ua.

"У нас традиційна структура: має бути лідер, політична партія, яку підтримують люди. А цей "триголовий" лідер – можливо їм це зручно, проте це не те що треба людям. Та молодь, яка виступає на Майдані ще не мають сили, необхідної підтримки, адже вона потрібна саме зараз, а не потім", - наголосив він.

Окрім того, експерт додав: "Так, вони активні, цікаві та гідні, проте це не та ситуація. Саме зараз потрібен цей лідер, а не через певний час. Зараз потрібен такий лідер, який зможе очолити більшість в країни, яка не сприймає те, що відбувається. Він має знайти ідеї".

Водночас, на думку експерта, для вирішення кризи "опозиційному середовищу не треба переформатовуватись. Нехай роблять системну роботу. Нічого ж не робиться. Треба працювати з людьми, варто їм пояснити що сталось 16 січня".

Нагадаємо, тисячі активістів вчора намагались потрапити до Урядового кварталу зі сторони вулиці Грушевського. Вона була перекрита кордоном внутрішніх військ. Люди вийшли на протест прийнятого 16 січня закону "Колесніченка-Олійника", який згодом підписав президент України Віктор Янукович. ЗУ "Про судоустрій і статус суддів" вносяться зміни щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян. Експерти переконані, що ним буде знищена свобода слова в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Триголовий" лідер - це не те що треба людям - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі