пʼятниця, 04 листопада 2011 18:35

Томенко видав "Український щорічник-2012"

Томенко видав "Український щорічник-2012"

Заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко презентував для парламентських журналістів діловий щоденник українця "Український щорічник-2012", який підготували і видали Фонд "Рідна країна" та видавництво "Веселка".

Під час презентації політик назвав щорічник "посібником популяризації України" та "документом щоденних патріотів".

"Це своєрідний документ щоденного патріота. Не політичного, не бюджетного, не партійного, а щоденного, - сказав політик. - Тобто людини, яка намагається зрозуміти історію, культуру і традиції власного народу і спонукає сама себе, свою родину і друзів записати власне місце в українській історії", - заявив Томенко.

Він нагадав, що це не перший подібний проект. У минулому році був виданий "Український щорічник-2011", і його популярність спонукала підготувати таке видання знову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко розповів про земельну реформу Януковича

Книга була зроблена у форматі ділового щоденника та складена за таким принципом: день розпочинається з дня народження визначного українця, коротких відомостей про нього, цитати, згадки про державні, національні, професійні чи релігійні свята, визначні історичні події тощо. Окрім того, у щорічнику розміщувалася цікава статистична інформація, а на кожний день запропоновано афоризм дня, який пов?язаний з творчістю визначної особистості, що народилася в цей день, або зі своєрідною тематикою дня.

Томенко також звернув увагу на те, що незмінною залишилася щоденна графа "що я зробив для України", в якій кожен власник Щорічника зможе щодня нотувати, що він зробив у цей день для своєї сім?ї та друзів, свого району, міста та країни.

Зараз ви читаєте новину «Томенко видав "Український щорічник-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі