середа, 09 березня 2022 23:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Тиск на Росію має зростати - Кулеба переговорив з Блінкеном

Тиск на Росію має зростати - Кулеба переговорив з Блінкеном
Кулеба провів телефонну розмову з держсекретарем США Ентоні Блінкеном. Фото: armyinform.com.ua

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в середу 9 березня провів телефонну розмову з держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

Про це очільник українського МЗС повідомив на своїй сторінці у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Санкційне меню ще велике. Росія має обнулитися" – чим США вдарили по РФ

Під час перемовин український міністр наголосив Блінкену, що тиск на країну-агресорки Росію має зростати, допоки вона не припинить агресію та бойові дії в Україні.

"Вдячний США за новий пакет жорстких санкцій проти Росії. Тиск має зростати, поки Росія не припинить свою жорстоку агресію та варварські воєнні злочини проти українців", - заявив Кулеба.

Як відомо, Кулеба уже прибув до Анталії на переговори з міністром закордонних справ Росії Лавровим.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Тиск на Росію має зростати - Кулеба переговорив з Блінкеном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі