вівторок, 11 грудня 2007 08:08

Тимошенко від "Регіонів" голосів не очікує, а вони серйозно підготувалися

Тимошенко від "Регіонів" голосів не очікує, а вони серйозно підготувалися

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко упевнена в тому, що у вівторок її кандидатуру на посаду прем"єр-міністра та новий склад уряду підтримають 227 депутатів від демократичної коаліції.

"Я відчуваю, що 227 голосів, які складає демократична коаліція, завтра проголосують за склад уряду і за прем"єра. У мене є таке переконання", - сказала вона в інтерв"ю "5 каналу".

"Я думаю, що більше голосів, ніж 227, не буде, але 227 голосів, упевнена, буде за формування нової влади", - додала Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ висловила сум з приводу того, що їй не вдалося у понеділок провести зустріч із фракцією Партії регіонів.

Зустріч з фракціями Партії регіонів, Компартії та Блоку Литвина мають відбутися у вівторок до початку засідання парламенту.

Водночас, член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що на засіданні фракції було прийнято наступне рішення:

"Перший пункт – не голосувати взагалі за Юлію Тимошенко, жодного голосу не давати. Але другий момент – допомогти провести голосування чесно. Ми будемо дуже серйозно контролювати присутність людей в залі від коаліції". Єдиний може бути випадок, якщо будуть створюватися якісь перешкоди з нашого боку – якщо буде голосування усупереч нормі Конституції щодо голосування депутатом особисто", - заявив регіонал, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко від "Регіонів" голосів не очікує, а вони серйозно підготувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі