вівторок, 11 грудня 2007 08:17

Балогу і Кириленка може спіткати доля Тимошенко - Порошенко

Народний депутат України, член фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" Олексій Кучеренко закликає своїх колег по фракції не критикувати главу Секретаріату Президента Віктора Балогу.

У коментарі, поширеному прес-службою Кучеренка, він називає помилковими заяви деяких представників фракції НУ-НС, які "впродовж останнього часу виступають з негативними оцінками діяльності" Балоги.

Народний депутат переконаний, що посада глави Секретаріату – виключно прерогатива Президента, а втручання деяких членів НУ-НС у розстановку кадрів патронатної служби –некоректне і неприпустиме.

Також, на думку Кучеренка, "певні протиріччя між діяльністю Секретаріату та фракції повинні вирішуватися на робочих нарадах керівного складу СП та членів фракції". Ініціаторами та співголовами таких нарад мають стати голова СП Балога і голова фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Кириленко.

Саме вони, вважає народний депутат, мають відпрацювати механізми ефективної взаємодії. Якщо ж ці два політики не зрозуміють, що "конфлікт послабляє обох, їх може спіткати доля тандему Тимошенко - Порошенко зразка 2005 року," – йдеться у коментарі Кучеренка, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Балогу і Кириленка може спіткати доля Тимошенко - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі