вівторок, 11 грудня 2007 08:33

БЮТ і НУ-НС поділили портфелі

За коаліційною угодою між Блоком Юлії Тимошенко та "Нашою Україною - Народною Самообороною", посади в Кабінеті міністрів розподіляються порівну таким чином: БЮТові відходять, окрім керівника уряду, крісла - першого віце-прем"єра, віце-прем"єра, міністра економіки та міністра фінансів.

Також їм у майбутньому уряді мають відійти і Мінпаливенерго та Міністерство вугільної промисловості. Крім того, БЮТу відходить керування транспортною галуззю та зв"язком а також промисловою політикою.

І бютівцям дістаються крісла міністрів - праці та соціальної політики, аграрної політики і чільника мінохорони довкілля.

А ось "Нашій Україні - Народній самообороні" дісталися два віце-прем"єрські крісла - одне з них для курування гуманітарної сфери. Міністерства оборони та закордонних справ - це ті відомства, керівників котрих має обрати особисто Президент.

Помаранчевими будуть також такі міністерства: юстиції, з питань надзвичайних ситуацій, охорони здоров"я, регіонального розвитку архітектури та будівництва, освіти та науки, культури та туризму і міністерство у справах сім"ї молоді та спорту, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і НУ-НС поділили портфелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі