понеділок, 25 січня 2010 13:06

Тимошенко наказала Луценку встановити відеонагляд за друком бюлетенів

Тимошенко наказала Луценку встановити відеонагляд за друком бюлетенів
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила МВС організувати відеоспостереження за процесом виготовлення виборчих бюлетенів на поліграфічному комбінаті "Україна" (Київ) для того, щоб ніхто не спекулював на можливих фальсифікаціях під час виготовлення виборчих документів, повідомив глава МВС Юрій Луценко.

"Сьогодні прем"єр доручила мені організувати відеоспостереження за технологічним процесом виготовлення бюлетенів", - сказав міністр внутрішніх справ в понеділок на прес-конференції в Києві.

Він підкреслив, що це відеоспостереження буде встановлено за об"єктами, які безпосередньо друкують бюлетені.

"Це буде організовано, щоб зняти спекуляції Партії регіонів", - підкреслив глава МВС.

Він відзначив, що таке відео-спостереження буде встановлено безпосередньо з моменту початку виготовлення бюлетенів, і транслюватиметься в режимі он-лайн в інтернеті, щоб кожен охочий міг простежити за процесом.

Нагадаємо, що сьогодні представники ПР заявили про захоплення поліграфічного комбінату "Україна" невідомими людьми. "Регіонали" звинуватив в цьому інциденті нинішнього прем"єра Тимошенко "з метою захоплення підприємства і отримання можливості безконтрольно друкувати бюлетені".

За фактом захоплення підприємства Ющенка зібрав екстоєнноє засідання РНБО.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко наказала Луценку встановити відеонагляд за друком бюлетенів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі