четвер, 07 квітня 2011 13:08

Тимошенко порадила Януковичу поборотись із власною корупцією

Тимошенко порадила Януковичу поборотись із власною корупцією

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович має починати боротьбу проти корупції з себе.

Про це вона сказала на брифінгу у ВР, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я із здивуванням прослухала ту частину послання президента, яка стосується боротьби із корупцією. Хотілось йому в очі сказати лише одне: починати боротьбу із корупцією президент мусить із себе та своїх особистих статків та тіньових доходів. Він має пояснити країні, за які гроші його син - стоматолог придбав банк за 300 млн.гривень, і скільки він через це зубів видалив громадянам України", - зазначила Тимошенко.

За її словами, Янукович повинен розказати, куди подівся "Укртелеком".

"Він повинен пояснити, чи не є правдою те, що значиться в розслідуванні журналістів - "Укртелеком" став надбанням його родини в офшорній зоні на Кипрі", - додала екс-прем'єр.

Лідер "Батьківщини" також зауважила, що президент має сказати, чому "у країні є єдине вікно для хабарів, які тікають в скарбницю родини Януковича".

Вона наголосила, що антикорупційні закони, за які має проголосувати парламент, нічого не вирішують у боротьбі проти корупції.

Нагадаємо, ліквідація корупційних схем та термінове схвалення антикорупційних законів є категоричною вимогою президента України Віктора Януковича. Про це сам глава держави заявив сьогодні під час свого щорічного послання у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадила Януковичу поборотись із власною корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі