середа, 31 жовтня 2018 19:48

Тимошенко пародіює стратегію Порошенка - політолог

Тимошенко пародіює стратегію Порошенка - політолог
Експерт пригадав, як Тимошенко у 2008 році блокувала зближення з НАТО. Фото з відкритих джерел

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко використовує стратегію нинішнього президента Петра Порошенка у частині курсу на НАТО, при цьому не маючи реальних планів вести країну в напрямку альянсу.

Таке спостереження озвучив політолог Володимир Цибулько в ефірі одного з телеканалів.

"Усе, чим займається Тимошенко останніми роками, - це пародіювання стратегічних зусиль президента Порошенка. Доктринальними речами для Порошенка є ЄС і НАТО. Тимошенко не говорила про це до моменту, коли не побачила рівень популярності цих ідей у суспільстві. Вона перезувається у повітрі - говорить із білбордів, що наша безпека в НАТО. А те, що вона формує воєнний кабінет, - це пародія на опозиційні уряди. Акцентом у цьому вона робить відтягування набуття стандартів НАТО українським військом. Вона вже нам всучувала кілька таких порожніх ляльок. У 2008 році вона фактично блокувала своїми істериками зближення з НАТО. Тоді нав'язувала ідею про якісь європейські безпеки, але не НАТО", - сказав Цибулько.

Він констатував, що Тимошенко та "Батьківщина" нічим не допомогли українській армії.

"Будь-які голосування по російському напрямку - Тимошенко зникає з Верховної Ради і не голосує", - додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко рекламує "новий курс" у старих туфлях

30 жовтня лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко на форумі "Нова стратегія миру та безпеки" оголосила, що почала формувати так званого воєнного кабінету, який опікуватиметься розвитком стратегії миру для України.

Згідно зі стенограмою засідання РНБО від 28 лютого 2014 року, Тимошенко висловилася проти введення воєнного стану в Криму. В умовах активізації російських військ на півострові вона переконувала, що необхідно "благати все міжнародне товариство стати на захист України. Це наша єдина надія. Жоден танк не повинен виїхати з казарми, жоден солдат не повинен підняти зброю, бо це означатиме програш".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пародіює стратегію Порошенка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі